з 9:00
до 18:00
пн.-пт.

Туроператор індивідуальних подорожей

+ 380 (50) 874 32 33 (Viber) + 380 (44) 492 95 02

Rixos The Palm Dubai Hotel & Suites Ultra-All-Inclusive

 
Rixos The Palm Dubai Hotel & Suites*****

Сімейний відпочинок за системою Ultra-All-Inclusive.

Розташований на знаковому острові Пальм-Джумейра, цей сучасний пляжний готель ідеально підходить для сімейного відпочинку. Тут ваші клієнти можуть насолоджуватися днем біля басейну або на пляжі з видом на Аравійську затоку та горизонт Дубаю.

Для активного відпочинку створені всі умови: від аква-джампінгу до сапсерфінгу – Exclusive Sports Club пропонує різноманітні активності для всієї родини.

Маленьких гостей чекають веселі та захоплюючі пригоди в Rixy Kids Club, який має дитячий майданчик, басейн з барвистими гірками, внутрішній кінотеатр та багато іншого.

З низкою характерних ритуалів, що беруть свій початок у Османській імперії, нагороджений турецьким натхненним Anjana Spa для дорослих є ідеальним місцем для досягнення внутрішньої гармонії.

Покажіть своїм клієнтам світ можливостей із сучасним комфортом, кулінарними шедеврами з усього світу, енергійними розвагами, захоплюючими активностями та прикладною турецькою гостинністю. У Rixos особистий сервіс і розширена пропозиція Ultra-All-Inclusive забезпечують гостям значущі та незабутні #RixosMoments, що відкривають нову перспективу на розкішні відпочинки за системою "все включено".

На вас чекає захоплюючий відпочинок з новими друзями, безмежними розвагами, захоплюючими іграми та насиченими розвагами!

Наша порада: до кінця 2025 року гостям, які залишаються мінімум на чотири ночі, щодня надається безкоштовний доступ до найбільшого в світі аквапарку.
 

Всі новини