з 9:00
до 18:00
пн.-пт.

Туроператор індивідуальних подорожей

+ 380 (50) 874 32 33 (Viber) + 380 (44) 492 95 02

Готелі Paloma

 
Літо повне задоволення на Середземному морі.

ВИСОКИЙ КОМФОРТ І РОЗКІШ
Вілли та люкси готелів Paloma пропонують просторі та індивідуально оформлені зони в оточенні захоплюючої природи Середземного та Егейського моря. Тут зустрічаються розкішний комфорт з чудовими видами, створюючи оазис спокою та релаксації.

КУЛІНАРНА ПОДОРОЖ
Місцеві продукти є найсильнішим джерелом натхнення. Ваші клієнти знайдуть у ресторанах готелів свіжі аромати та найкращі сезонні інгредієнти. Кулінарні команди Paloma готують з традиційних смаків та інгредієнтів від місцевих фермерів сучасні та вишукані страви, які розкішно розкривають смак.

ПОДОРОЖ У СИНІЙ КОЛІР 
Для цієї чудової подорожі, яка охоплює тисячі відтінків блакиті над Середземним або Егейським морем, Paloma Hotels чекає на клієнтів з щонайменше двома головними басейнами у кожному із закладів та найдовшими золотистими піщаними пляжами. Занурюйтеся у кришталево чисту воду та захоплюйтеся природною красою!

ЗАВЖДИ В РУХУ
Забезпечте Вашим клієнтам справжню пригоду з різноманіттям видів спорту, від катамаранів до велосипедів та тенісу. Пропонуйте сімейні активності, які вражають та надихають.

РАДІСТЬ
Найбільший і найрізноманітніший водний парк регіону, Palomaqua, складається з 19 водних гірок та різноманітних водних труб, які здивують і розважать пошукачів адреналіну будь-якого віку. Кольорова палітра водного парку спеціально створена для виділення водних гірок.

ПРИТУЛОК СПОКОЮ
Спа-центри Paloma пропонують здорову красу та внутрішній спокій. Ваші клієнти можуть розслабитися в мирній атмосфері та знайти відпочинок для тіла і душі.

Літо повне задоволення на Середземному морі з DERTOUR у готелях Paloma. Де розкіш, комфорт та пригоди на найвищому рівні!

Додаткову інформацію Ви також можете знайти на нашому порталі каталогів: DER Touristik Katalogportal | Paloma Hotels

Всі новини