з 9:00
до 18:00
пн.-пт.

Туроператор індивідуальних подорожей

+ 380 (50) 874 32 33 (Viber) + 380 (44) 492 95 02

SUN SIYAM RESORTS


Незабутні моменти в серці Індійського океану.

Чарівний рай Мальдів – тут вас чекають безкінечні пляжі, кришталево чиста вода та приголомшливі коралові рифи. Елегантні пляжні та водні вілли Sun Siyam Resorts пропонують особливу приватність і захоплюючі світанки та заходи сонця. Ваших клієнтів очікують локації для незабутніх вражень, безмежного відпочинку та неперевершеної краси.

HАЙКРАЩІ ОСОБЛИВОСТІ SUN SIYAM RESORTS:

• Кожен з курортів унікальний, але їх усіх об'єднує тепла гостинність персоналу.

• Для родин чи пар, на великих чи маленьких островах, 4- або 5-зіркові курорти – різноманітність Sun Siyam гарантує ідеальний вибір!

• Діти – це королі: двоє дітей віком до 12 років проживають і харчуються безкоштовно, якщо вони розміщуються у віллі з двома дорослими.

• Романтика в чистому вигляді: чарівні заходи сонця, приватна вечеря на пляжі, кіно просто неба під зорями та багато іншого чекають на вас у Sun Siyam Resorts.

КУРОРТИ SUN SIYAM:

Sun Siyam Iru Fushi Maldives*****
Цей 5-зірковий курорт у серці Мальдів має 14 барів і ресторанів та цілу низку унікальних вражень, які роблять кожен день неповторним. Після прекрасного дня в раю гості можуть розслабитися в The Spa by Thalgo France.

Sun Siyam Iru Veli*****
Елегантні та просторі номери роблять Sun Siyam Iru Veli ідеальним тропічним місцем для відпочинку. З видом на океан і власним прісноводним басейном у кожному номері класу люкс, ваші клієнти можуть розслабитися і спостерігати за дельфінами, що пропливають кожен день.

Sun Siyam Olhuveli Maldives****
У Sun Siyam Olhuveli поєднується традиційне з сучасним. Курорт пропонує три басейни на вибір, включаючи Infinity-басейн тільки для дорослих, який вражає знову і знову. Але будьте обережні: власна лагуна курорту може спонукати до пригод.

Sun Siyam Vilu Reef Maldives*****
На перший погляд здається, що острів безлюдний. Бунгало Sun Siyan Vilu Reef приховані в густій зелені за прекрасним білим піщаним пляжем та кораловими рифами. Гості можуть провести вечір, дивлячись фільми в приватному кінотеатрі під зоряним небом.

Siyam World Maldives***** 
Siyam World пропонує нескінченні, захоплюючі та різноманітні враження – ідеальні для життєрадісних, відкритих пар, романтиків, родин або великих компаній друзів! Преміумний відпочинок "Все включено" на острові з привілеями 24/7, який запам’ятається надовго.

DERTOUR і Meeier's Weltreisen пропонують найпривабливіші тарифи на відпочинок в готелях бренду Sun Siyam Resorts.

Всі новини