з 9:00
до 18:00
пн.-пт.

Туроператор індивідуальних подорожей

+ 380 (50) 874 32 33 (Viber) + 380 (44) 492 95 02

Ella Resorts

 
DERTOUR рекомендує: спеціалізовані грецькі курорти для всіх смаків життя.

Ella Resorts вражають своєю відомою грецькою гостинністю. Грецьке слово "Ella" означає "Прийди!". Таким чином, курорти Ella радують своїх гостей сердечним прийняттям: курорти, які зберігають добру традицію грецької гостинності, інспіровані місцевими традиціями, але інтерпретовані в сучасному ключі. Чи то курорт для дорослих зі стилем "тільки для дорослих", чи сімейний пляжний курорт: всі вони вражають першокласним комфортом, уважним обслуговуванням, вишуканою кулінарією, велнесом та розвагами.

Сім'ям буде комфортно в Helea Lifestyle Beach Resort на Родосі. Тут багато уваги приділяється розвагам і релаксації, а також задоволенню і насолоді. Професійний дитячий клуб, кінотеатр в готелі, кімнати для втечі, дитяча дискотека та дитячий буфет захоплюють маленьких гостей, тоді як дорослі можуть насолоджуватися спортом або в центрі Ella Wellness & Spa. Або взяти участь разом у програмі розваг для всієї сім'ї протягом дня та вечора.

Тільки для дорослих, звісно, Mon Repos Palace, оперується Ella Resorts на Корфу. Цей готель мистецтва, обладнаний відібраним антикваріатом, пропонує чудовий панорамний вид на Іонічне море та фортецю Корфу. Ресторан запрошує на кулінарні насолоди, а спортивна та розважальна програма забезпечує розваги.

Для дорослих, які люблять комфорт, Elissa Lifestyle Resort на острові Родос вражає своїм сучасним дизайном, вдосконаленим еко-стилем і спокійною атмосферою, що заворожує. Тут вашим клієнтам відкривається можливість насолодитися гастрономією у ресторанах À-la-carte під керівництвом шеф-кухаря Александроса Ціотініса. Цей курорт, розташований лише кілька хвилин їзди від середньовічного міста Родос, є ідеальним місцем для занурення у один з безлічі басейнів цього літа та для засмаги на приватному пляжі готелю.

Всі новини