з 9:00
до 18:00
пн.-пт.

Туроператор індивідуальних подорожей

+ 380 (50) 874 32 33 (Viber) + 380 (44) 492 95 02

Hotel Imperial Vodice***+

 
DERTOUR рекомендує: затишний сімейний готель на березі Адріатичного моря

Цей затишний сімейний готель розташований серед середземноморських садів і пропонує невимушену атмосферу. Він знаходиться приблизно за годину їзди від Спліту і розташований прямо на мальовничому узбережжі з пляжем. Красиві околиці та старий центр Водиці запрошують на приємну прогулянку затишними вуличками та набережною.

Комфортабельні номери та люкси обставлені сучасними меблями і схильні до спокійного відпочинку. На балконі або терасі гості можуть насолодитися тишею під ніжний шум хвиль.

У чарівному ресторані на обід та вечерю подають смачні сніданки, фірмові страви місцевої та міжнародної кухні. Крім того, Ваші клієнти знайдуть автентичну атмосферу та страви традиційної хорватської кухні в таверні, де вони можуть з комфортом затриматися з келихом вина.

На додаток до відкритого басейну, де можна освіжитися у спекотні літні дні, є також окремий дитячий басейн для маленьких гостей та ігрова кімната, де вони можуть випустити пару, поки батьки можуть розслаблятися у барі біля басейну.

Для активних та заповзятливих, на додаток до тенісного корту та фітнес-залу, доброзичливий персонал готовий допомогти з екскурсійними порадами та спеціальними запитами.

Разом зі своїми близькими ваші клієнти можуть насолоджуватися красою Адріатичного моря та незабутніми моментами в одному з найкрасивіших регіонів Хорватії.

З готельним сайтом Ви можете ознайомитись тут: https://rivijera.eu/en/hotel-imperial/
Всі новини