з 9:00
до 18:00
пн.-пт.

Туроператор індивідуальних подорожей

+ 380 (50) 874 32 33 (Viber) + 380 (44) 492 95 02

ananea - slow glamour

 
Повсякденна елегантність поєднується із середземноморським мінімалізмом.
 
ananea - новий готельний бренд DER Touristik Hotels & Resorts, який буде запущено цього літа. Бренд легко поєднує чарівність регіону із сучасною архітектурою та дизайном у поєднанні з концепцією місцевої кухні, заснованої на простих, свіжих інгредієнтах, але кулінарно виходячи за рамки звичайного. Тут якась безтурботність проходить червоною ниткою через усе готельне життя.
 
Кожен готель бренду ananea є унікальним проектом, концентрованим на особливій увазі до деталей. Незрівнянна елегантність та м'який мінімалізм у поєднанні з типовою місцевою архітектурою визначають атмосферу на території. ananea поставила собі за мету зробити пляжні бутік-готелі привабливими для сучасних і молодих душею цільових груп.
 
У готелі ви швидко познайомитеся з іншими гостями-однодумцями, з якими зможете приємно провести час. Будь-то спільна поїздка, смачні напої та гарна музика на заході сонця - завжди панує невимушена атмосфера.

Цікаво? Тоді дозвольте собі надихнутися новим брендом способу життя та порекомендуйте своїм клієнтам ananea Kos at Tigaki зараз! Справжній оазис релаксу та незабутній відпочинок гарантований!
 
Додаткову інформацію про онлайн бронювання готелів ananea можна знайти тут:

Флаєр DERTOUR з пропозицією готелю ananea на острові Кос:

Всі новини