з 9:00
до 18:00
пн.-пт.

Туроператор індивідуальних подорожей

+ 380 (50) 874 32 33 (Viber) + 380 (44) 492 95 02

Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa

 
Випробуйте гостинність на Кіпрі.
 
Parklane, Luxury Collection Resort & Spa, Limassol - один з найкращих п'ятизіркових курортів на південному узбережжі Кіпру. Розташування на 300-метровому піщаному пляжі між Пафосом та Ларнакою робить курорт ексклюзивним бич-резортом. Кіпрські традиції поєднуються тут із космополітичним стилем життя Parklane Resort.

Курорт, що входить до колекції The Luxury Collection Marriott International, радує гостей шістьма ресторанами: The Gallery, NAMMOS Limassol, Lanes, Vithos, LPM Limassol та Il Teatro. NAMMOS Limassol розпочинає новий сезон 1 квітня 2023 року. LPM Limassol, один із восьми ресторанів LPM по всьому світу, також запрошує вас у кулінарну подорож на свіжому повітрі з квітня.

Варіанти розміщення різноманітні: від сімейних номерів до секції лише для дорослих з номерами та люксами, деякі з яких мають приватні басейни. У готелі також є три просторі спільні басейни, один з морською водою і один тільки для дорослих. Тут кожен знайде своє улюблене місце для відпочинку та розваг.

Особливо рекомендується: розслабтеся та відключіться у відзначеному нагородами спа-центрі Kalloni площею 3000 кв. м — одному з найкращих спа-салонів у світі. Єдиний центр таласотерапії на Кіпрі, присвячений відновленню душевної рівноваги та гармонії. Заняття йогою, курси пілатесу, інтенсивні тренування або глибоке занурення у критому басейні ультрасучасного фітнес-центру Parkfit допоможуть вашим клієнтам зміцнити свої сили у спокійній обстановці.

Навіть маленькі гості коштують свої гроші. «Park Kids» площею 3000 квадратних метрів - це величезний ігровий майданчик для пригод, який змушує серце кожної дитини битися частіше завдяки двоповерховому замку, багатофункціональному басейну з піратським кораблем, водним гіркам і ігровому майданчику. Навчені співробітники піклуються про потреби дітей та забезпечують чудові враження.


Всі новини