з 9:00
до 18:00
пн.-пт.

Туроператор індивідуальних подорожей

+ 380 (50) 874 32 33 (Viber) + 380 (44) 492 95 02

Amada Colossos Resort 5*

 
All-Flexible-Deluxe на Родосі
 
Ласкаво просимо!
 
Просторий комплекс курорту Amada Colossos Resort, що розташувався неподалік Фаліракі, обіцяє безтурботні дні біля моря. Приголомшливі краєвиди на довгий золотий пляж Калліфеї та кришталево чисту воду обіцяють чудові враження.
 
Курорт пропонує комфортабельні двомісні та сімейні номери, а також розкішні апартаменти та вілли. "Ультра все включено" тут означає буквально "все включено", яке не залишає бажати кращого. Численні бари та ресторани потішать вас смачними стравами місцевої та міжнародної кухні. 
 
Сім'ї можуть насолодитися спільним купанням в аквапарку із п'ятьма водними гірками. Безліч розваг та ігор чекають дітей різного віку в дитячому, міні- та підлітковому клубах. Великий вибір спортивних та розважальних заходів для дітей та дорослих завершує сімейну програму.
 
Вдалині від шуму і суєти дорослі знайдуть спокій і усамітнення в «зоні тільки для дорослих». Пари зможуть насолоджуватися тут часом для себе та переживати моменти щастя. Люкси та вілли ідеально підходять для усамітнення – на всіх віллах є навіть власний басейн із джакузі.
 
Розкішний курорт Amada Colossos Resort можна забронювати виключно в DER Touristik.
 
Промо-відеоролик готелю:




Всі новини