з 9:00
до 18:00
пн.-пт.

Туроператор індивідуальних подорожей

+ 380 (50) 874 32 33 (Viber) + 380 (44) 492 95 02

Grecotel Luxme Costa Botanica

 
Сімейний готель на Корфу
 
Новий готель мережі Grecotel на Корфу відкрив свої двері влітку 2022 року, а з літа 2023 року радуватиме своїх гостей унікальною концепцією Grecotel «Lux Me».
 
В результаті вийшло фантастично гарне місце для сімейного відпочинку в природному раю площею 350 000 квадратних метрів, в оточенні великих зелених зон, каналів та природного пляжу завдовжки 1000 м.
 
Costa Botanica розташована в північній частині острова Корфу за кілька хвилин ходьби від селища Ахараві, недалеко від природного заповідника та озера Антініоті та узбережжя Агіос-Спіридон.
 
Це справжній природний рай з багатьма розвагами для всієї родини. Привіт із грецького літа: великий аквапарк площею 40 000 кв.м., тенісні корти, міні-зоопарк, ботанічні сади з різноманітними квітами, власний город та багато іншого порадують серця молодих та старих. Цей унікальний досвід злиття природи, грецького сонця та моря створює ідеальний рай для відпочинку.
 
Бронювання на літо 2023 з розкішним пакетом «все включено LUXME»
 
«LUXME» означає ультра-розкішний відпочинок за системою «все включено». Жодне бажання не залишиться невиконаним, будь-то ресторани з обслуговуванням по меню, кондитерська, винотека, міні-бар, що щодня поповнюється, або цілодобовий консьєрж WhatsApp. Курорти Grecotel «LUXME» поєднують у собі вражаюче розташування на березі моря з елегантним дизайном, чудовою кухнею, персональним обслуговуванням та відмінними заходами, велнесом та фітнесом.
 

Всі новини