з 9:00
до 18:00
пн.-пт.

Туроператор індивідуальних подорожей

+ 380 (50) 874 32 33 (Viber) + 380 (44) 492 95 02

Sentido Galosol у новій пишності!

 
Натхнення та гармонія 
 
Натхненний місцевими традиціями та розташуванням біля моря, готель Sentido Galosol ідеально вписується в навколишню природу. Глибока трансформація, виконана експертами з метою злиття інтер'єру та екстер'єру, створення гармонії між глибоким синім океаном, місцевими традиціями та новими зручностями готелю створила ідеальні умови для повноцінної відпустки на "острові вічної весни" Мадейрі.

Стійка реєстрації та вестибюль

Щойно гості входять до готелю, вони відчувають унікальну атмосферу цього закладу. Простір розділений на різні зони, від затишної вітальні до коворкінгу з природним освітленням, де можна поспілкуватися і навіть попрацювати. Білі тони бренду Sentido відзначає зону ресепшн та місце, де починається знайомство з готелем.

Головний ресторан та енотека (винний бар)

Нове оформлення головного ресторану, де сніданок та вечеря сервіруються у формі шведського столу, було натхнене автентичною атмосферою місцевих ринків — ідеальним тлом для міжнародного гастрономічного досвіду, що включає вишукані страви та типові місцеві продукти. У цьому повністю відреставрованому приміщенні знаходиться новий винний бар з ексклюзивним вибором португальських вин, які можна спробувати за барними столиками, де регулярно проводяться дегустації.

Бар-тераса біля басейну

Blue Bar оформлений у блакитних тонах, стіни та стеля прикрашені магноліями. Він пропонує абсолютно новий рівень комфорту та вишуканості. Легкі закуски подаються поряд із басейном на терасі з 10:30. Крім салатів з тунця, крабів та свіжих грибів, у меню також представлені сендвічі, тости, гамбургери та паста, які можна поєднувати зі смачними коктейлями, крафтовим пивом, освіжаючими ігристими винами та сангрією.

Флаєр DERTOUR з пропозицією турпакету на Мадейру на 7 ночей з вильотом із Мюнхена
Всі новини