з 9:00
до 18:00
пн.-пт.

Туроператор індивідуальних подорожей

+ 380 (50) 874 32 33 (Viber) + 380 (44) 492 95 02

Kandima Maldives

 
Більше, ніж просто місце для відпочинку
 
Kandima Maldives розташований на атоле Дхаалу, в архіпелазі, де населені лише 7 з 57 островів, що робить його одним з найвіддаленіших і найнезайманіших регіонів країни. Оточений великою природною лагуною, пишний тропічний острів знаходиться всього за 30 хвилин польоту від міжнародного аеропорту Мале до внутрішнього аеропорту на атолі Дхаалу, а потім за 20 хвилин їзди на човні до самої Кандими. Ваші клієнти, які прибувають на гідролітаку, також можуть прибути прямо на пристань острова.
 
Kandima Maldives - це новий стиль життя, який є набагато більше, ніж просто місце для відпочинку - це дійсно стильний острів. 264 номери-студії, вілли та люкси, 10 першокласних ресторанів та безліч розваг - у гостей є з чого вибрати. Підходящий готель для гостей різного віку та бюджетів, Kandima знайде щось для всіх, незалежно від того, чи шукають відпочиваючі романтичний притулок, водні пригоди, заняття фітнесом, спа-відпочинок або просто сімейний час.
 
На додаток до різноманітних планів харчування, які можна легко підібрати відповідно до індивідуальних потреб, можна вибрати одну з десяти унікальних обідніх пропозицій, що пропонують смаки з усього світу. Починаючи з Bed and Breakfast, наші плани харчування включають напівпансіон плюс, повний пансіон плюс, Dine Around All Inclusive і Platinum All Inclusive, з яким гості можуть насолодитися необмеженою кількістю напоїв, безкоштовним доступом в тренажерний зал, гідробасейн, тенісне та футбольне поле, серед іншого ... У кожному з десяти ресторанів та барів є різні пропозиції, щоб насолодитися сім'єю, друзями або коханими. Особливе задоволення приносить легкий вітерець під час купання в басейні, де подають тропічні коктейлі.
 
Мрії про медовий місяць на островах можуть справдитися тут! З ідеальною пропозицією руки та серця, спланованою та організованою так, щоб здивувати вашого партнера найкумеднішим чином, або для того, щоб провести мрійливий та стильний медовий місяць.
 
Елегантні, просторі та стильно оформлені студії та вілли Kandima Maldives оснащені сучасними технологіями, а обслуговуючий персонал завжди у вас під рукою. Світлі просторі номери з видом на бірюзово-блакитну лагуну або піщані пляжі оснащені безкоштовним Wi-Fi, розважальною системою з 40-дюймовим телевізором зі світлодіодним підсвічуванням, міні-баром, кавоваркою та тропічним душем на наших віллах.
 

Всі новини