з 9:00
до 18:00
пн.-пт.

Туроператор індивідуальних подорожей

+ 380 (50) 874 32 33 (Viber) + 380 (44) 492 95 02

Зимова пауза в горах

 
Приділіть собі час для зимового спорту та оздоровлення
 
Зимові види спорту в Альпах, північне сяйво в Скандинавії, снігові пригоди в Канаді: з DERTOUR ваші клієнти матимуть чарівні зимові канікули.
 
У Німеччині, Австрії та Швейцарії активний відпочинок на природі, розваги на схилах та відпочинок біля відкритого вогню прикрасять холодну пору року. У затишних велнес-світах готелів гості відчують тепло на душі. На цей зимовий сезон ми маємо достатню кількість готельних квот.
 
У Північній Європі мандрівників чекають вражаючі краєвиди та пригоди. Так, Ісландія пропонує унікальні маршрути серед льодовиків та гейзерів. Швеція та Фінляндія надихають, серед іншого, турами на собачих упряжках чи снігохідах. У Норвегії туристів приваблюють активні походи фіордами і міні-круїзи Арктичним морем. Північне сяйво тут можна спостерігати винятково добре.
 
Канада зачаровує чудовою природою та сніговими пригодами. Більше, ширше і вище: гірськолижні райони канадських Скелястих гір з їхніми верхніми трасами та видами зверху. Вертолітні та Cat-лижі, лижні сафарі чи купання у гарячих джерелах роблять зимову казку тут просто ідеальною.
 
У найближчі тижні ми представимо вам додаткові поради DERTOUR для подорожей в холодну пору року, в тому числі пропозиції для відпочинку на Різдво та Новий рік.
 
 

Всі новини