з 9:00
до 18:00
пн.-пт.

Туроператор індивідуальних подорожей

+ 380 (50) 874 32 33 (Viber) + 380 (44) 492 95 02

COOEE

 
Ми тут, а де ви?

В інноваційних готелях COOEE ми радіємо гостям, які цінують стильну атмосферу відпочинку та люблять спілкуватися з іншими людьми. Величезні велнес-зони, великі спа-програми та харчування з чотирьох страв, які пропонуються в більшості готелів, не є важливими для гостей справжніх цінителів бренду COOEE. Натомість вони вважають за краще насолоджуватися природою і проводити вільний час на повітрі — на пляжі чи в горах. У COOEE ми створюємо для наших гостей середовище, яке відповідає їхньому способу життя.

У стильних бістро COOEE гості насолоджуються смачними закусками та дозволяють собі зарядитися невимушеною атмосферою, яка робить наші готелі унікальними. Бістро COOEE є серцем кожного комплексу та, як і кожен з готелів, завжди мають індивідуальний дизайн.

COOEE – сам термін означає ідеальне поєднання спілкування та часу для себе. Кожен завжди знайде своє улюблене місце в наших готелях: незалежно від того, чи бажаєте ви усамітнитися або мрієте про захоплюючі зустрічі - концепція готелів дозволяє поєднувати обидва бажання. Готелі COOEE ідеально підходять для відключення та уникнення стресу повсякденного життя. Окремі розважальні та фітнес-програми доступні для гостей у деяких готелях.

У COOEE гості легко можуть зв'язатися один з одним особисто або через мобільний додаток. З MyCOOEE – цифровим каталогом гостей та вашим смартфоном або планшетом – у вас завжди буде доступ до всієї інформації та вражень, які вам потрібні для ідеального відпочинку, індивідуального, простого та дуже зручного. Громадські зони – це місце, де зустрічаються гості. А щоб вони могли ділитися своїм досвідом прямо в мережі, вони завжди повсюдно пов'язані з MyCOOEE.

Наші готелі COOEE: маючи 27 готелів COOEE по всьому світу, ми пропонуємо нашим клієнтам великий вибір стильних об'єктів, які призначені для розслабленого, але водночас комунікативного відпочинку.

Будь-то Середземномор'я, Індійський океан або гори, ми можемо задовольнити будь-які побажання.

Дізнайтесь більше про наші готелі COOEE тут (ви можете також знайти шаблони для Instagram і FaceBook):

COOEE Serra Garden, Туреччина

COOEE Numa Konaktepe, Туреччина

COOEE Cala Ratjada, Мальорка

COOEE Cap de Mar, Мальорка

COOEE Anba Romani, Мальорка

COOEE Taimar, Фуертевентура


COOEE alpin Hotel, Бад-Кляйнкірхайм, Австрія

COOEE OBLU, Хеленхелі, Мальдіви
 

Всі новини