з 9:00
до 18:00
пн.-пт.

Туроператор індивідуальних подорожей

+ 380 (50) 874 32 33 (Viber) + 380 (44) 492 95 02

Дубай: подорож між пустелею та хмарочосами

Рекорди Еміратів

Коли ви думаєте про Дубаї, ви автоматично думаєте про розкіш. Блискучі хмарочоси, майстерно впорядковані острови і торгові центри, які не бажають кращого. Місто, яке не має собі рівних за розмірами та чарівністю, Дубай пропонує найкращі умови для відпочинку на найвищому рівні – ідеальне місце для мандрівників, які шукають розкіш. Вишукані ресторани та екскурсії на вертольоті чи яхті – ексклюзивні розваги прикрашають кожну поїздку класом "люкс". Тут ви знайдете найкращий сервіс, нескінченні можливості для шопінгу та незвичайні враження, які запам'ятаються надовго…

Готелі в Дубаї не менш вражаючі, ніж у провідних мегаполісах світу. DERTOUR представляє величезний вибір готелів за найвищими вимогами. Крім того, ваші клієнти можуть скористатися привабливими авіатарифами DERTOUR. В даний час у нас є найкращі пропозиції з Emirates.

Все це та багато іншого тепер представлено експертами з подорожей DERTOUR у новому Магалозі «Об'єднані Арабські Емірати» – який сповнений ідей та натхнення для всіх тих, хто любить щось особливе.