з 9:00
до 18:00
пн.-пт.

Туроператор індивідуальних подорожей

+ 380 (50) 874 32 33 (Viber) + 380 (44) 492 95 02

Формула 1 – Гран-прі Катару

 
Чарівність пустелі під світлом прожекторів.

«Losail International Circuit» — це вражаюча траса Формули 1, розташована в безпосередній близькості від столиці Катару Дохи. Вписана в обширний пустельний ландшафт, траса пропонує захоплююче поєднання складних технічних поворотів і швидких, довгих прямих ділянок.

Особливу унікальність цьому заїзду надає той факт, що він проводиться вночі. Під сяючими зірками пустельного неба створюється захоплююча атмосфера, яка зачаровує як самих гонщиків, так і глядачів.

Однак розташування гоночної траси посеред пустелі приносить не лише візуальні принади, але й досить специфічні виклики. Всюдисущий пісок може бути занесений вітром на покриття траси і погіршити зчеплення шин з дорогою.

Поєднання унікальної конфігурації траси, світлових умов і розташування в пустелі робить «Losail International Circuit» однією з найзахопливіших і, водночас, найскладніших трас Формули 1 в міжнародному календарі автоспорту.

DERTOUR зробив доступним для бронювання першокласний пакет Формули 1, який включає:

3 ночі проживання зі сніданком у Досі з 29.11.24 по 02.12.24
Вхідні квитки на трибуни на вихідні (п'ятниця, субота та неділя)
Трансфер на трасу, який забирає гостей з готелю вранці в суботу та неділю, доставляє на трасу і ввечері повертає назад до готелю.

У вкладеному PDF-файлі ви знайдете пропозицію та всі деталі.

Інші пакети Формули 1 ми також підготували для вас тут: 

Всі новини