з 9:00
до 18:00
пн.-пт.

Туроператор індивідуальних подорожей

+ 380 (50) 874 32 33 (Viber) + 380 (44) 492 95 02

Кемпінг: пригоди плюс комфорт

 
Ваш тайм-аут для спорту та природи

Давайте перейдемо до кемпінгового літа 2024 року: сьогодні ми пропонуємо вам пропозиції DERTOUR для клієнтів, які люблять індивідуальні, орієнтовані на природу подорожі.

Наші рекомендації варіюються від недорогих кемпінгів з базовими зручностями до висококласних таборів з басейнами, гірками та безліччю барвистих розважальних заходів. Є в нашому портфоліо ексклюзивні глемпінги для найвимогливіших. На вас чекають кемпінги в Європі - у Німеччині, Хорватії, Словенії, Франції та Італії. Ви будете вражені тим, яким різноманітним може бути відпочинок у кемпінгу!

У 5 таборах Sentido Premium в Італії пропонується пляжний відпочинок в окремих комфортабельних будиночках. На озері Гарда, в Приморській Тоскані, на узбережжі Адріатичного моря недалеко від Річчоне та Ріміні Sentido Camp приваблює першокласним сервісом, сучасною елегантністю та середземноморським колоритом. Сім'ї тут почуваються як удома.

DERTOUR поєднує ці та багато інших адрес для Вас та Ваших клієнтів у спеціальному каталозі кемпінгів - з пересувними будинками на колесах, наметами-бунгало, будинками відпочинку, а караванами кемперів у Європі. Ви можете переглянути актуальний каталог DERTOUR Camp Holiday Catalogue 2024 тут: DER Touristik Katalogportal | Online Kataloge


Всі новини