з 9:00
до 18:00
пн.-пт.

Туроператор індивідуальних подорожей

+ 380 (50) 874 32 33 (Viber) + 380 (44) 492 95 02

Розкішний відпочинок екстра-класу

 
Створіть спогад: ця розкішна подорож буде незабутньою!

Подорожуйте як VIP: DERTOUR пропонує вибір першокласних готелів для ідеальної розкішної подорожі. Цей вибір задовольнить очікування найвибагливіших цінителів за допомогою стильних дизайнерських номерів, прекрасних оздоровчих центрів та екстравагантної кухні. Ваші клієнти можуть розраховувати на ексклюзивний відпочинок, що відповідає найвищим вимогам: сплануйте ідеальний розкішний відпочинок для своїх клієнтів в одній з найкрасивіших країн світу з DERTOUR та відкрийте для себе разом з нами першокласні готелі, зіркові ресторани та унікальні враження – від вечері під водою на Мальдівах до прогулянки під вітрилом вздовж берегів Середземного моря.

Наша порада:

Найкрасивіші місця на будь-який смак.
Коли мова заходить про рай, перше, що спадає на думку багатьом, це Мальдіви. Справедливо! Тому що ці атоли в Індійському океані просто втілення благородної розкоші. Розслабтеся в одному з водних бунгало і насолоджуйтесь винятковими косметичними процедурами. Ви більше налаштовані на шопінг? Тоді вирушайте до Дубаю з його помпезними торговими центрами та вражаючими висотними будинками. На кілька годин польоту менше, але гламурно: Туреччина. Там гості відправляються в ексклюзивну морську подорож і можуть розслабитися та позасмагати на палубі. Або ще ідея: запросіть своїх друзів на балеарський острів Майорка та відзначте там разом річницю, організувавши незабутню вечірку. DERTOUR – ваш надійний помічник в організації івентів. Надихайтеся та замовляйте своїм клієнтам подорож мрії разом з DERTOUR!

Кулінарні подорожі.
На вас чекає кулінарна подорож локаціями, де готується незвичайна першокласна їжа, від класики до справжніх сюрпризів. Також включено: одні з найкращих у світі суші та страви з використанням золотого пилу.

Розкішні готелі з приватними пляжами.
Відчуття відірваного від світу острова в Індійському океані або цукрової пудри посеред Дубая, розкіш тут є головним пріоритетом.

Відпочинок за вищим класом.
Тут, крім золота і шампанського, відпочиваючі, які шукають розкіш, можуть також побалувати себе екзотичною чуттєвою подорожжю в Полінезію. Чи як щодо масажу у вісім рук? Відкиньтесь на спинку крісла і насолоджуйтесь оздоровчою процедурою, яка зробить вас щасливим!

Ідилічний острівний колорит.
Білі пляжі мрії, тривалі шопінг-тури розкішними бутіками, ексклюзивні вечірки та екстравагантні ресторани: що б це не було, у DERTOUR завжди знайдеться розкішна пропозиція на будь-який смак.

Розкіш може набувати різних форм, і коли йдеться про ідеальний відпочинок, особливим його роблять індивідуальні уподобання. Варто глянути на наш новий тематичний Magalog!

Magalog DERTOUR Luxury Travel (pdf)

Флаєр DERTOUR Luxury (pdf)

Всі новини