з 9:00
до 18:00
пн.-пт.

Туроператор індивідуальних подорожей

+ 380 (50) 874 32 33 (Viber) + 380 (44) 492 95 02

Летимо з Emirates до Дубаї

Унікальні враження у супермісті майбутнього

Пляжний мегаполіс відомий своїм сонцем цілий рік. Незалежно від того, як ви подорожуєте, сім'єю, парою чи індивідуально, у Дубаї знайдеться щось для кожного. Величезний вибір готелів всіх цінових категорій, а також різноманітність розваг, визначних пам'яток та ресторанів зроблять подорож цікавою в усіх відношеннях.

З DER Touristik Ваші клієнти можуть полетіти до Дубаї з Emirates з комфортом за привабливими цінами – зі знижкою до EUR 100 від стандартного тарифу. На борту першокласної авіакомпанії подорож до Дубаї стане незабутнім досвідом. Відзначена нагородами бортова розважальна система ice пропонує понад 5500 каналів – з незліченними фільмами, шоу, музикою та відеоіграми багатьма мовами. Emirates також пропонує широкий спектр послуг, таких як збільшена норма провезення багажу та Wi-Fi на борту.

Дубай зверху найкраще оглядати зі знаменитого хмарочоса Бурж-Халіфа або оглядового майданчика The View на острові Пальм-Джумейра, який відкрився у 2021 році. Також варто відвідати численні райони піших прогулянок та нічних клубів, які з'явилися останніми роками. Окрім іншого, район Аль-Сіф дуже популярний своїм особливим колоритом - поєднанням сучасних павільйонів та арабських будинків-вітряних веж.

У захоплюючому мегаполісі сім'ї з дітьми обов'язково виправдають гроші на подорож, відвідавши популярні тематичні парки IMG Worlds of Adventure, LEGOLAND Dubai та Dubai Parks, а також Дубайський акваріум та Дубайський зоопарк. Багато готелів пропонують тариф Kids Go Free зі 100% знижкою для дітей до 14 років. Добірку таких готелів можна знайти тут на порталі-каталозі: https://www.kataloge.dertouristik.info/100--.html

Будь то міська подорож, пляжний відпочинок або просто транзитна ночівля по дорозі, в DER Touristik Ви знайдете ідеальне поєднання першокласних готелів та рейсів Emirates для Ваших клієнтів. Відкрийте для себе наші найкращі пропозиції по Дубаї прямо тут!

Флаєра з актуальними пропозиціями: