з 9:00
до 18:00
пн.-пт.

Туроператор індивідуальних подорожей

+ 380 (50) 874 32 33 (Viber) + 380 (44) 492 95 02

Раннє бронювання: подорожі на Новий рік

Вечірки, чарівні події або райський спокій на початку року.
 
Фондю чи святковий салат на Новий рік? Так, ти цілком можеш сам собі це влаштувати. Але, тільки подумай, наскільки приємнішим буде келих шампанського з вишуканим меню на розкішній вечірці новорічної ночі під пальмами!
 
Мегаполіси Європи перевершують один одного грандіозними феєрверками та новорічними шоу, а готелі – святковими меню чи розважальними заходами. Відсвяткуйте феєрверк у пентхаус-клубі в Берліні або покуштуйте новорічну вечерю в Дрезденській опері Земперопер, побувайте на найбільшому феєрверку в Нідерландах у Роттердамі, або насолоджуйтеся передноворічною суєтою у London Eye: кожен знайде щось для себе до смаку! Діти будуть у захваті від зустрічі із Попелюшкою та Міккі-Маусом у паризькому Діснейленді або від різноманітних програм у тематичних готелях Європа-парку.
 
Це також може бути тиша засніженого гірського світу або північний прибій моря. Порекомендуйте своїм клієнтам зараз новорічні поїздки на власному автомобілі, поїзді або літаку, а також ексклюзивні заходи для ідеального початку Нового року!