з 9:00
до 18:00
пн.-пт.

Туроператор індивідуальних подорожей

+ 380 (50) 874 32 33 (Viber) + 380 (44) 492 95 02

Universal Resorts - втеча до раю

Відмінні курортні готелі на Мальдівах.

Ознайомтеся з чотирма вибраними курортами з восьми унікальних готелів Universal Resorts. Перебування в одному з цих чудових курортів - це досвід, який перевершує всі очікування.

Dhigali Maldives
Розташований на красивому атолі Раа, Dhigali Maldives може похвалитися 180 віллами на узбережжі та фантастичною кухнею у вишуканих ресторанах та барах. Міні-круїзи з дельфінами, прогулянки на човні зі скляним дном та дитячий клуб – ось лише деякі з різноманітних видів дозвілля.

Velassaru Maldives
Знаходиться на атолі Південний Мале. Заховані в пишному саду, розташовані прямо на пляжі або на сваях над водою, 129 вілл і бунгало пропонують спокій та безтурботність. Гостей балують кулінарними вишукуваннями у п'яти ресторанах та двох барах.

Kandolhu Maldives
Затишний острів, оточений живим рифом, відомий своїми природними дивами, сенсаційною кухнею і індивідуалізованим інтуїтивно зрозумілим обслуговуванням. Гості зупиняються в одній із 30 стильних вілл, натхнених традиційною мальдівською архітектурою.

Baros Maldives
Бірюзові води оточують білі піщані пляжі з величезними пальмами: ласкаво просимо до Бароса! Baros Maldives, що приймає гостей з 1973 року, є одним з найпопулярніших курортів на Мальдівах.

Більш детальну інформацію можна знайти у інформаційному PDF-файлі.
 
Дозвольте собі здивуватися та переконайте своїх клієнтів зупинитися в одному з унікальних курортів Universal!