з 9:00
до 18:00
пн.-пт.

Туроператор індивідуальних подорожей

+ 380 (50) 874 32 33 (Viber) + 380 (44) 492 95 02

Літо 2023 починається зараз

Ціни раннього бронювання на турпакети з вильотом із Німеччини – заощаджуйте до 40%!
 
Найкращі перспективи на літо 2023! Завдяки нашим сенсаційним цінам раннього бронювання ваші клієнти тепер можуть заощадити до 40%.
 
Туга за сонцем і пляжними розвагами велика, тому багато хто вже сьогодні планує свою відпустку на літній сезон. З нашими привабливими літніми пропозиціями – далеко та близько – ви отримаєте найкращі умови. Будь то відпочинок із друзями чи з сім'єю: ми виконуємо всі побажання клієнтів!
 
DERTOUR та ITS запрошують туристів у поїздки за найпопулярнішими напрямками, такими як Іспанія, Італія, Хорватія та Греція з їх яскравим сонцем та чудовими пляжами. MEIER's Weltreisen перенесе вас у далекі захоплюючі світи, наприклад, в Таїланд, Домініканську Республіку, Маврикій чи Мальдіви. Куди б не вирушили в подорож: передчуття сонячної миті скрасить похмуру зиму.
 
Якщо ви забронюєте турпакет зараз, то зможете заощадити багато грошей. Це великий плюс, особливо для сімей, які хочуть ощадливо подорожувати під час шкільних канікул. У той же час ваші клієнти будуть добре захищені в поїздці завдяки гнучким варіантам бронювання та безпечному "супербезтурботному" Flex-пакету.