з 9:00
до 18:00
пн.-пт.

Туроператор індивідуальних подорожей

+ 380 (50) 874 32 33 (Viber) + 380 (44) 492 95 02

Болгарія

Великий відпочинок за невеликі гроші.
 
Довгі піщані пологі пляжі роблять болгарське узбережжя Чорного моря ідеальним місцем для сімейного відпочинку. На березі розташовані готелі всіх цінових категорій на будь-який смак. Болгарія вже багато років відома своїм неперевершеним співвідношенням ціни та якості. У всіх готелях пропонується комплексне харчування за системою «все включено». Це гарантує безпеку бюджету за часів зростання вартості життя.
 
Літній сезон у Болгарії триває з травня по жовтень і вирізняється надзвичайно приємним, м'яким кліматом. Навіть у розпал літа в липні та серпні на узбережжі не надто спекотно, трохи нижче 30 градусів, у вечірні години зазвичай панує приємна прохолода.
 
У нещодавно оновленому готелі Club Ralitsa Superior в Албені, який можна забронювати виключно через DERTOUR, вхід до сусіднього аквапарку включено у вартість проживання, таким чином гарантуючи сім'ям з дітьми незабутні враження від відпочинку.
 
Готель Sentido Neptun, що отримав нагороду Holidaycheck Award 2023, розташований прямо на широкому сонячному пляжі з видом на острів Несебир. Сім'ї почуваються тут так само комфортно, як пари без дітей.
 
Sentido Marea - це першокласний пляжний готель, що пропонує найкращий сервіс та гастрономію в найкращому місці на широкому золотому пляжі. Holidaycheck вручив Sentido Marea нагороду Holidaycheck Award 2023. Також можна забронювати номери преміум-класу з багатьма додатковими послугами.
 
Рекламний флаєр DERTOUR.
 
Рекламний флаєр DERTOUR.