з 9:00
до 18:00
пн.-пт.

Туроператор індивідуальних подорожей

+ 380 (50) 874 32 33 (Viber) + 380 (44) 492 95 02

Чилі

Контрастні пейзажі
 
Найсухіша пустеля у світі, середземноморський клімат у центральному регіоні, вічні льоди Антарктиди: Чилі – країна, повна контрастів. З протяжністю з півночі на південь близько 4300 кілометрів та максимальною шириною близько 350 кілометрів у Чилі є що відкрити для допитливого мандрівника. Південноамериканська країна між Андами та Тихим океаном унікальна та пропонує безліч незабутніх вражень для любителів природи, любителів активного відпочинку, шукачів пригод, романтиків (аматорів зірок) та гурманів!
 
Визначні пам'ятки Чилі
Класичний маршрут через Чилі - це кругла подорож доставить ваших клієнтів до всіх головних визначних пам'яток довгої та вузької країни. Ви відвідаєте мегаполіс Сантьяго де Чилі, унікальну пустелю Атакама, озерний край і Патагонію на крайньому півдні країни.
Детальніше
 
Chile Total – на орендованому автомобілі
самостійно: ваші клієнти відчують контрасти та різноманітність природи та клімату. Своєю назвою країна завдячує індійцям аймару: Чилі — «Там, де кінчається світ». Ви бачите захоплюючі пейзажі, які просто не можуть бути захоплюючими!
Детальніше
 
Краєвиди мрії на краю світу: круїз на Ventus Australis з Пунта-Аренаса
Ваші клієнти вирушають у подорож до найпівденнішого регіону латиноамериканського континенту та відкривають для себе захоплюючий дух «інший кінець світу» на сучасному експедиційному круїзному лайнері MS Ventus Australis.
Детальніше
 
Дозвольте своїм клієнтам поринути у країну, повну контрастів!