з 9:00
до 18:00
пн.-пт.

Туроператор індивідуальних подорожей

+ 380 (50) 874 32 33 (Viber) + 380 (44) 492 95 02

Відкрийте для себе Маврикій

Готелі мережі Attitude
 
Екологічно безпечний та автентичний – перебування в готелях Attitude означає сучасний відпочинок з акцентом на екологію, але зовсім не передбачає відмови від благ цивілізації. Мережа Attitude на Маврикії вміє повністю обходитися без використання одноразового пластику у всіх гостьових зонах своїх 9 готелів. Тим самим, економиться близько 4.000.000 пластикових предметів на рік і забезпечується зменшення навантаження на довкілля. Крім того, понад 50% всіх товарів, необхідних для функціонування готелів закуповується на регіональному та місцевому рівні, незалежно від того, фрукти це, овочі, предмети меблів, прикраси або зроблені з любов'ю ремісничі вироби.
 
Чи то молодята, чи гості готелів «тільки для дорослих» або, навпаки, сім'ї з дітьми – кожен знайде щось для себе в незрівнянній атмосфері цих маврикійських готелів. Усі готелі пропонують традиційну обстановку з великою увагою до деталей та ретельно підібраною програмою активностей для гостей будь-яких вікових категорій. Наприклад,
 
Tropical Attitude: невеликий готель з колоритом бутік-готелю має власні вілли з приватним басейном.
 
Coin de Mire Attitude: близькість до Gran Baie пропонує не тільки ресторани, кафе та нічні клуби, але й безліч місць для знайомства з природою Маврикія.
 
Friday Attitude: для сімей з маленькими дітьми, молодих пар або більш врівноваженої старшої публіки, які хочуть знайти "сімейний будинок" на відпочинку.
 
Флаєр DERTOUR "Відкрийте для себе Маврикій з Attitude Hotels” (турпакети з вильотом із Німеччини)
 
Промо-відеоролик Attitude Hotels: