з 9:00
до 18:00
пн.-пт.

Туроператор індивідуальних подорожей

+ 380 (50) 874 32 33 (Viber) + 380 (44) 492 95 02

Медовий місяць: Мальдіви для закоханих

 
Тут здійснюються романтичні мрії
 
Прекрасні піщані пляжі, оточені кокосовими пальмами, цілорічно літня температура і кришталево чисте море - ось лише кілька переваг унікального архіпелагу Мальдівських островів. Невелика країна в Індійському океані складається з понад 1000 райських островів-атолів. Особливо красиві атоли Мале, Арі та Адду, до яких можна дістатися лише літаком. Але і на островах інших атолів у гостей є можливість побалувати себе масажем на пляжі або коктейлем у барі, насолоджуючись унікальним видом на незаймані піщані пляжі. Просто чудово!
 
ЧИСТА РОМАНТИКА
 
Прогулянка босоніж по дрібному теплому піску, релакс у тіні пальм чи спостереження за зграями різнокольорових риб у бірюзово-синьому морі – на Мальдівах вам гарантовано відпочинок для душі та тіла. І на самоті посеред Індійського океану у вас завжди знайдеться пляж мрії тільки для вас. У поєднанні з цілорічною приємною температурою та просто розкішним харчуванням мальдівські курорти гарантують повноцінний відпочинок у тропіках. Для романтиків — і не лише для них — Мальдіви — місце набуття життєвої сили.
 
Особливі моменти:
 
• Насолоджуйтесь чистою екологією: сталий розвиток був головним пріоритетом на Мальдівах протягом багатьох років. Найкращим місцем для спостереження за дикою природою є атол Баа.
 
• Унікальний різнокольоровий підводний світ і затонули кораблі: на Кунфунадуї на інших островах усюди є школи дайвінгу та дайв-центри при готелях, які нададуть вам все необхідне обладнання, навчать основ дайвінгу та забезпечать корисними порадами.
 
• Мальдівська культура: атол Мале давно перетворився на адміністративний центр Мальдівських островів. Жвава столиця трохи нагадує Манхеттен – лише маленький, барвистий та з мальдівським колоритом.
 
Погляньте на новий Magalog від DERTOUR: він надихне вас та ваших клієнтів на нові ідеї для казкового медового місяця на Мальдівах!
 
 
Магалог DERTOUR Мальдіви (німецька, pdf)