з 9:00
до 18:00
пн.-пт.

Туроператор індивідуальних подорожей

+ 380 (50) 874 32 33 (Viber) + 380 (44) 492 95 02

Втеча від похмурої зими

Недорогий довгостроковий відпочинок на сонячних берегах

Осінь та зима в Центральній Європі часто вологі, холодні та сірі. Рекомендуємо тривалий відпочинок на яскравому сонці! Зараз це того варте, враховуючи зростаючі витрати на опалення, харчування тощо. Більш того: такі зимові канікули можуть бути навіть дешевшими, ніж повсякденне життя в Європі.

DERTOUR та дочірні бренди ITS та MEIER's Weltreisen представляють привабливий вибір готелів, які ідеально підходять для довгострокового розміщення, виходячи з критерію ціна/якість. Канарські острови, Туреччина, Єгипет, Туніс або Таїланд: тут ваші клієнти можуть підсолодити собі зиму кулінарними делікатесами, різноманітною програмою дозвілля і прекрасними пляжами в м'якому кліматі.

Віддалена робота – новий тренд. Ті, хто може працювати з-за кордону, переносять свій домашній офіс на пляж! У багатьох готелях номери обладнані відповідно до вимог віддаленої роботи, закуплено обладнання для швидкісного Інтернету, забезпечено денний нагляд за дітьми – є все для ідеального робочого середовища.

Корисно знати: у країнах, куди ви поїдете на зиму, гарантується дуже хороше медичне обслуговування. Численні готелі співпрацюють з європейськими лікарями на місці.

Флаєр із пропозицією Туреччина - Туніс - Іспанія – Португалія / турпакети з вильотом із Німеччини (pdf):

Флаєр із пропозицією Туніс - Лансароте - Єгипет - Таїланд / турпакети з вильотом із Німеччини (pdf):