з 9:00
до 18:00
пн.-пт.

Туроператор індивідуальних подорожей

+ 380 (50) 874 32 33 (Viber) + 380 (44) 492 95 02

З Etihad Airways до Абу-Дабі

Привабливі сезонні ціни на турпакети з Німеччини.
Летимо у відпустку з Etihad Airways до захоплюючої столиці Абу-Дабі за зниженою ціною. Пляжі мрії, східна культура та захоплюючий відпочинок чекають на ваших клієнтів у столиці ОАЕ. З його сонячною погодою цілий рік і незліченними розвагами, мегаполіс пропонує все, що потрібно сім'ям, любителям природи, адреналіну або тих, хто цікавиться орієнтальною культурою.

Готелі на будь-який смак та за привабливими цінами.
Абу-Дабі пропонує безліч якісних пляжних готелів з відмінним співвідношенням ціни та якості, чудовим розташуванням прямо на доглянутих пляжах. Високі стандарти готельного сервісу, суттєві знижки для дорослих та дітей, такі як «kids go free» до 14 років, а також безліч екскурсійних та розважальних програм обіцяють різноманітний відпочинок для всієї родини.

Захоплююча різноманітність, фантастичні пляжі та чистий екшн.
Пляжі на острові Саадіят вважаються одними з найкрасивіших в Еміратах. Кришталево чиста вода, здорова морська екосистема та захоплюючий підводний світ – найкращі передумови для пляжного відпочинку. А якщо пощастить, можна побачити черепах та дельфінів наживо! Тематичні парки на острові Яс обіцяють активний відпочинок та адреналін. Ferrari World Abu Dhabi із найшвидшими у світі американськими гірками, критий парк розваг Warner Bros. World Abu Dhabi та аквапарк Yas Waterworld з більш ніж 40 водними гірками та атракціонами обіцяють масу задоволення та різноманітності.

Флаєр з турпакетами DERTOUR/Etihad (pdf):

Флаєр з турпакетами MEIER'S Weltreisen/Etihad (pdf):