з 9:00
до 18:00
пн.-пт.

Туроператор індивідуальних подорожей

+ 380 (50) 874 32 33 (Viber) + 380 (44) 492 95 02

Парки розваг 2022

 
Бажаєте весело відпочити всією родиною? 
Відвідайте разом з DERTOUR парки розваг по всьому світу.

Адреналін у крові, розпатлане волосся і широка посмішка на обличчі: відвідування парку розваг — саме те, що потрібно, щоб зарядитися енергією! Ми зібрали для Вас найкращі парки розваг у Німеччині та Європі – від рекордних по висоті американських гірок до унікальних тематичних атракціонів та розслаблюючих термальних басейнів.

Різноманітність фарб у німецьких парках розваг

Випробуйте захоплюючі дух американські гірки в Europa-Park, стрімкі водні спуски в Therme Erding або особливо швидкісні атракціони в Heide Park Resort. Відкрийте для себе багатогранність німецьких парків розваг прямо зараз!

Казкові веселощі у Франції

Потисніть руку Міккі-Маусу, потанцюйте із Попелюшкою або подивіться потужне шоу із Симбою за компанію: у паризькому Діснейленді дитячі мрії збуваються, а очі дорослих іскряться радістю та ентузіазмом.

Пориньте у святкову атмосферу парків розваг у Нідерландах

Відкрийте для себе атракціони з такими фантазійними назвами, як Фата Моргана, Діорама або Макс і Моріц в Ефтелінгу. У Слагхарені на Вас чекають нові барвисті світи Phineas Fun House, Randy's Playground та Ripsaw Falls.

Для всіх парків у DERTOUR передбачені відповідні готелі та турпакети: вдень всією родиною Ви поринете у веселощі, а ввечері на вас чекають комфортабельні ліжка готельних номерів. Для гостей, що ночують у готелях на території парку, вхідні квитки, як правило, вже включені у ціну. Крім того, вони мають інші переваги. Забронюйте для своїх клієнтів готель у парку розваг прямо зараз, наприклад:

Німеччина. Баварія. Ердінг.
Hotel Victory****+
1 ніч / сніданок
Вхідні квитки до водного центру розваг включені.
Ціна на 1 перс. при 2-місц. Розміщенні від EUR 164

Німеччина. Баварія. Ґюнцбург.
Legoland Feriendorf****
2 ночі / сніданок
Вхідні квитки до LEGOLAND включені.
Ціна за номер на 4 перс. (2 дорослі + 2 дітей віком до 11 років) від EUR 444

Пропозиція дійсна до 30.07.22.

Флаєр DERTOUR зі спецпропозицією:

Магалог DERTOUR «Парки розваг 2022»: