з 9:00
до 18:00
пн.-пт.

Туроператор індивідуальних подорожей

+ 380 (50) 874 32 33 (Viber) + 380 (44) 492 95 02

Чарівна зима з Disney

  
Особливі враження з грудня по березень.

Яскравий феєрверк у небі, ігристий напій у руці – так може розпочатися новий рік. Наприклад, вирушайте на різдвяні або новорічні свята удвох, з друзями чи всією родиною до одного з великих парків розваг. Незалежно від того, чи це коротка, чи тривала новорічна подорож: на початку року ваші клієнти можуть розраховувати на насичену програму розваг для дітей і дорослих.

Наприклад, паризький Діснейленд® вражає захоплюючими шоу, великими парадами і, звичайно, особливо тривалими годинами роботи, щоб новорічна пригода з Міккі-Маусом та його друзями не завершилася надто рано.

Надихніть своїх клієнтів каталогом Disney® на порталі каталогів: https://www.kataloge.dertouristik.info/themenreisen/freizeitparks/Disneyland-Paris.html
Ви вже знаєте про спеціальну зимову пропозицію Disney® для подорожей із січня по березень 2025 року? DERTOUR пропонує вашим клієнтам особливо привабливі ціни на відвідування Disney® у вибрані дати поїздки!

До пакета включено такі послуги:
  • 2 ночі в двомісному номері в готелях Disney®
  • Сніданок
  • 3 дні вільного відвідування обох парків Disney®
  • Вхід у зарезервовану зону для перегляду вечірнього шоу в такі дні: 27 січня 2025 р. та 10 березня 2025 р. (кожен на 2-й день перебування).
Додаткову інформацію про зимовий випуск Disney® можна знайти у PDF-файлі.

Флаєр DERTOUR з пропозицією