з 9:00
до 18:00
пн.-пт.

Туроператор індивідуальних подорожей

+ 380 (50) 874 32 33 (Viber) + 380 (44) 492 95 02

Mitsis Hotels

Висококласні сімейні курорти в Греції.

Місія компанії Mitsis полягає в удосконаленні готелів і курортів в Греції, поєднуючи відмінний сервіс і чудове розташування з бездоганними умовами проживання та вишуканою гастрономією, щоб гарантувати гостям унікальний досвід гостинності – все це на основі принципів сталого розвитку.

Готелі спеціально розроблені для сімей і пропонують різноманітні безкоштовні спортивні та розважальні заклади, міні-клуби, багатомовні розваги, шоу та різноманітні ресторани. Крім того, низка готелів пропонують систему All Inclusive Plus.

Mitsis Selection Blue Domes*****
Цей 5-зірковий сімейний пляжний курорт на острові Кос є частиною висококласної лінійки Mitsis Selection і виділяється особливо високим рівнем обслуговування, винятковою естетикою та додатковим комфортом. Готель оточений захоплюючими пейзажами з кришталево чистим пляжем, відзначеним Голубим Прапорцем, величезним басейновим комплексом та розкішними садами. 7 тематичних ресторанів à la carte, 4 закусочних ресторани, що щодня відкриті, та 6 барів, що працюють щоденно, радять гостям високоякісні страви та напої на будь-який смак.

Mitsis Norida*****
Mitsis Norida - це розкішний 5-зірковий пляжний готель на острові Кос з чудовим гальковим пляжем, відзначеним Голубим Прапорцем, і розгорнутою програмою розваг на весь день і вечір. У 2018 році було повністю відремонтовано 8 000 м² зовнішньої території, на яку було висаджено 5 000 нових рослин і збережено численні пальми. У рамках реконструкції було створено 5 нових концептуальних басейнів, 3 сучасні тематичні ресторани, бар біля басейну і бар на пляжі.

Mitsis Rodos Village*****
Популярний 5-зірковий сімейний готель на не засміченій частині острова Родос з чудовим видом на море задовольняє всі бажання гостей. Тут є 412 оновлених номерів, морський і два прісноводні басейни, критий басейн, тенісний корт, пляжний волейбольний майданчик, фітнес-зал і спа-центр з сауною та джакузі. Мультиязична анімаційна команда пропонує різноманітну розважальну програму зі спорту, ігор та живих вистав, яка залучає всю сім'ю. Естетичні приміщення та великий вибір кулінарних шедеврів у шести ресторанах à la carte забезпечують незабутнє відпочинкове враження.

Ви знайдете деталі пропозицій для сімейного відпочинку в готелях Mitsis у буклеті DERTOUR