з 9:00
до 18:00
пн.-пт.

Туроператор індивідуальних подорожей

+ 380 (50) 874 32 33 (Viber) + 380 (44) 492 95 02

Banyan Tree Bintan

Сільська елегантність в індонезійських тропіках.

Ласкаво просимо до схованого райського куточка острова Бінтан. Тут оживають буйні тропічні ліси з високими деревами, хвилястий рельєф місцевості, віддалені пляжі та мирний спів тваринного світу. Готель Banyan Tree Bintan пропонує своїм гостям захоплюючий вид на Південно-Китайське море, де блискучий океан зустрічається з тропічним узбережжям.

Banyan Tree Bintan  – це мрійова туристична дестинація для всіх, хто шукає незабутні враження серед природної краси Індонезії. Дозвольте собі засліпитися 70 чудовими віллами в традиційному балійському стилі, прихованими серед зелених дерев та деякими з приватними басейнами.

У курорті є ресторани для кожної нагоди та смаку: Treetops здивовує смакові рецептори автентичним смаком місцевої індонезійської кухні з сучасним витком; у Saffron гості можуть смакувати кулінарну подорож до Таїланду з автентичним, багатим на смаки меню; а ті, хто не може уявити своє життя без європейської кухні, знайдуть у The Cove відібрані м'ясні, рибні та пастові страви та вибір смачних вин.

Для особливих випадків в Banyan Tree Bintan є можливість влаштувати кулінарні вечори Destination Dining, де ваші клієнти можуть насолодитися вишуканим обідом у одній з дивовижних локацій острова. Крім того, у курорті проводяться ексклюзивні кулінарні майстер-класи - від вивчення місцевих ласощів до приготування складних страв.

Спа-центр Banyan Tree - ідеальне місце, щоб позбутися всієї втоми та насолодитися однією з інспірованих традиціями процедур, які одночасно розслабляють тіло і душу. Крім того, гості можуть навчитися самостійно виготовляти заспокійливий засіб Jamu на основі трав, що втілює столітню мудрість велнесу. Поєднання природної краси, смачної кухні та вишуканого сервісу надихає всі п'ять чуттів протягом усього перебування та створює незабутні спогади.