з 9:00
до 18:00
пн.-пт.

Туроператор індивідуальних подорожей

+ 380 (50) 874 32 33 (Viber) + 380 (44) 492 95 02

Marriott Resort Palm Jumeirah

 
Ваш дiм далеко від дому на Пальмi Джумейра

Пальма Джумейра, блискучий архіпелаг островів, створений людською винахідливістю на золотих берегах Дубая, є домом для курорту Marriott Resort Palm Jumeirah, Дубай. Це перший готель Marriott у цьому районі. Він розташований на острові Палм-Уест-Біч, де спокійний ритм поєднується з енергією жвавого міста та його пам'яток. 

608 вишуканих номерів відрізняються затишною атмосферою та великою увагою до деталей. Кожна кімната наповнена природним денним світлом і пропонує чудовий краєвид на море через вікна від підлоги до стелі. У кожному номері є один або кілька балконів, більшість номерів або суміжні, або підходять для комфортного сімейного відпочинку.

Екзотичне походження, інтригуючі історії, візуальна та кулінарна майстерність визначають видатну різноманітність 10 ресторанів, барів та лаунджів. Смаки з Японії, Кореї, Перу, Мексики, Леванту, Італії та інших країн надають безкінечні можливості для відкриттів.

7000 квадратних метрів приватного пляжу утворюють простір для будь-якої пригоди. Любителі активного відпочинку можуть викупатися в плаваючому барі у 65-метровому басейні або розслабитися у джакузі. Спа-салон Saray допоможе відновити сили, а любителі фітнесу можуть скористатися цілодобовим фітнес-центром, де також пропонуються групові заняття. Теплий прийом чекає найменших гостей зі своєю власною програмою анімації у захоплюючому дух клубі Kidz.

Бронювання онлайн через DERTOUR - розкішний відпочинок у найкращому місці Дубая: