з 9:00
до 18:00
пн.-пт.

Туроператор індивідуальних подорожей

+ 380 (50) 874 32 33 (Viber) + 380 (44) 492 95 02

Летимо з Condor у США та Канаду

Забезпечте собі акційні ціни до 30.06.24

Коли мова йде про США та Канаду, неможливо обійти стороною такi пульсуючі мегаполіси, як Нью-Йорк, Лос-Анджелес і Торонто. Кілометрові пляжі Флориди та дика природа в безлічі національних парків також є справжнім магнітом для багатьох мандрівників. Північна Америка пропонує нескінченні можливості для відпочинку - і ваші клієнти можуть скористатися ними зараз ще дешевше з Condor.

Condor пропонує акційні ціни на перельоти з Європи до США та Канади до 30.06.2024 (період бронювання) наступних напрямків:

США: Бостон (BOS), Балтимор (BWI), Нью-Йорк (JFK), Міннеаполіс (MSP), Галіфакс (YHZ), Енкорідж (ANC), Фейрбенкс (FAI), Лас-Вегас (LAS), Лос-Анджелес (LAX), Портленд (PDX), Фінікс (PHX), Сан-Антоніо (SAT), Маямі (MIA), Сіетл (SEA), Сан-Франциско (SFO).

Канада: Торонто (YYZ), Ванкувер (YVR), Калгарі (YYC), Едмонтон (YEG).

Ваші клієнти можуть скористатися особливо привабливими цінами на всі класи обслуговування (економ, преміум-економ, бізнес) до кінця березня на період подорожей до 31.10.2024.

Серфінг на каліфорнійському узбережжі, піший туризм і спостереження за тваринами в Британській Колумбії, засмагаючи на Флориді або відвідування музеїв у Нью-Йорку? Наш магалог DERTOUR про Північну Америку пропонує багато ідей для відпочинку та допоможе вам у консультуванні!