з 9:00
до 18:00
пн.-пт.

Туроператор індивідуальних подорожей

+ 380 (50) 874 32 33 (Viber) + 380 (44) 492 95 02

МАУ РОЗПОЧАЛА ПОЛЬОТИ В ЛА РОМАНУ


 
У четвер, 25 жовтня, авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» перевезла пасажирів на прямому регулярному рейсі в Ла Роману. МАУ – перший український авіаперевізник, який відкрив регулярне повітряне сполучення з Домініканською республікою.

Рейси виконуватимуться на сезонній основі в період з 25 жовтня 2018 року по 14-е травня 2019 року двічі на тиждень – по понеділках і четвергах кожні десять днів – на широкофюзеляжних літаках Boeing 767-300ER з трьома класами обслуговування: бізнес, преміум-економ і економічним.

Час в дорозі з Києва до Ла Романи складає 12 годині 50 хвилин, а в зворотному напрямку - 11 годин 30 хвилин.
 
№ РЕЙСУ
НАПРЯМОК
ДНІ**
ВИЛІТ*
ПРИЛІТ*
PS205
Київ ‒ Ла Романа
14
12:00
18:50
PS206
Ла Романа ‒ Київ
25
20:50-1
14:20
 
* Час місцевий
**Детальний розклад рейсів доступний на сайті

Розклад складено таким чином, що можливість дістатися до Домініканської Республіки відкрита не тільки для пасажирів з Києва та інших міст маршрутної мережі МАУ в Україні, але й для пасажирів міжнародних рейсів авіакомпанії з Алмати, Тбілісі, Баку, Тегерана, Кишинева, Тель-Авіва і Мінська, які можуть скористатися зручними сполученнями в Міжнародному аеропорту «Бориспіль» і подорожувати транзитом через Київ за єдиним квитком МАУ.

«Наявність регулярного повітряного сполучення з Домініканою надає нашим пасажирам набагато ширші можливості для індивідуальної організації свого відпочинку і вибору бажаних опцій: дат перельоту, класів обслуговування на борту, додаткових послуг за попереднім замовленням бортового харчування з різноманітного меню, найбільш зручних місць в салоні, квитків за тарифами з різними умовами. Аеропорт Ла Романа не випадково обраний МАУ для виконання польотів на курорти Карибського басейну. Інфраструктура аеропорту, обслуговуючого менше рейсів, ніж інші аеропорти Домініканської Республіки, сприяє більш швидкому і комфортному проходженню паспортного, митного контролю та контролю на авіаційну безпеку, – зазначила директор з комунікацій МАУ Євгенія Сацька. – Курорти в районі Ла Романи славляться повною відсутністю хвиль, небагатолюдністю, полями для гри в гольф світового рівня і недоторканим цивілізацією пляжем Playa Minitas в Каса-да-Кампо, а також одними з кращих в регіоні місцями дайвінгу та підводного плавання на острові Каталіна. Територіальне розташування аеропорту Ла Романа – на однаковій відстані між Санто-Домінго і Пунта Кана, – також дозволяє нашим пасажирам швидко і зручно дістатися до сусідніх курортів Карибського моря».

Для інформації:

Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» заснована у 1992 році. 100% акцій МАУ перебувають в приватній власності. Авіакомпанія з'єднує Україну з понад 50-ма містами та ключовими пунктами Європи, Азії, Америки, Африки, Близького Сходу і країн СНД та забезпечує стикування з маршрутами авіакомпаній-партнерів до більш аніж 3 тисяч міст світу. Сьогодні до складу флоту МАУ входить 43 авіалайнери різних модифікацій, включаючи 30 середньомагістральних Boeing 737 NG із середнім віком 8,7 років. Середній вік парку МАУ – 10.7 роки. МАУ виконує понад 1100 регулярних рейсів на тиждень. Базовим аеропортом є Міжнародний аеропорт «Бориспіль» (KBP). Докладну інформацію про МАУ можна отримати на сайті авіакомпанії www.flyUIA.com
 
За матеріалом flyuia.com
Всі новини